Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysymyksiä koskien laina-asioita tai lainan hakemista? Tarkista ensin löytyykö miettimäsi kysymys alla olevista usein asiakaspalvelullemme esitetyistä kysymyksistä.
Lainakaikille.fi on rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka auttaa suomalaisia kuluttajia säästämään aikaa ja rahaa.
Palvelu on asiakkaille täysin ilmainen. Tällä tavalla voimme varmistaa, että vertailu on aina kannattavaa asiakkaalle.
Laina on velkasopimus kuluttajan ja rahoitusyhtiön, pankin tai luottolaitoksen välillä. Velkaan kuuluu pääoma, korko ja mahdolliset kulut. Korko on velan hinta, johon kuuluu pankin veloittama marginaali sekä viitekorko.
Lainan hakeminen on helppoa, mutta vaihtoehtojen vertailu voi olla haastavampaa. Vertaillessasi eri vaihtoehtoja, kiinnitä huomiota mikä on todellinen vuosikorko, ja paljonko ovat luoton muut kulut.
Voit hakea Lainakaikille.fi kautta lainaa 50 € ja 70000 € väliltä. Se, kuinka paljon lainaa hakija voi saada, riippuu useasta eri asiasta. Näitä ovat esimerkiksi aikaisemmat velkasi, työsuhteesi laatu sekä kuukausitulot ja -menot.
Laina-aika voi olla 62 päivästä 20 vuoteen. Laina-aika riippuu lainasumman suuruudesta ja lainanhakijan maksukyvystä.
Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.
Yhdistelylainan hakeminen kannattaa, mikäli sinulla on useampia pieniä lainoja. Hakemukselle täytetään kaikki nykyiset lainat sekä haluaako kyseisen lainan maksaa pois uudella lainalla. Yhdistelylainalla voi maksaa ja yhdistää pois korkeakorkoiset osamaksut, kulutusluotot sekä pienlainat aina 70000 € saakka. Lyhentäessä yhtä lainaa tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä sekä kuukausierä. Lisäksi säästät koroissa ja lainanhoitokuluissa kun hoidat vain yhtä lainaa.
Lainanhakeminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.
Rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen aina asiakaskohtaisesti. Lainatarjoukseen vaikuttaa positiivisesti mm. moitteeton maksuhistoria sekä vakituiset tulot tai eläke. 
Jokainen lainanantaja arvioi tilanteesi henkilökohtaisesti riippumatta siitä, oletko työtön vai työsuhteessa. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt eivät kuitenkaan myönnä hakijalle lainaa ilman työpaikkaa, joten lainan saamiseen auttaa vakituinen rahanlähde. 
Lainapäätöksen saat aina välittömästi lainahakemuksen täytettyäsi riippumatta siitä, mihin kellonaikaan tai minä viikonpäivänä haet lainaa. Rahat saat tilille yleensä heti lainahakemuksen yhteydessä, jos haluat.
Lainan saamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajaa.
Ylimääräisiä suorituksia voi tehdä milloin vain, jolloin takaisinmaksuaika lyhenee. Voit myös maksaa koko lainan yhdessä erässä pois. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä. Ennenaikaisesta takaisinmaksu järjestelystä kannattaa sopia aina rahoitusyhtiön kanssa, josta lainan on ottanut.
Laina korko on lähes aina yksillöllinen ja selviää vasta, kun lainahakemus ja luottopäätös on tehty. On kuitenkin muutama lainantarjoaja, jotka myöntävät lainaa kiinteällä korolla. Korko saattaa vaihdella huomattavasti lainasummasta ja laina-ajasta riippuen.
Hylätty lainapäätös voi johtua useasta eri tekijästä. Lainahakemus voidaan hylätä, jos hakijan takaisinmaksukyky ei pankin mielestä ole tarpeeksi hyvä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa, tai jos hakija ei saa toimitettua tarvittavia liitteitä. Kannattaa muistaa, ettei Lainakaikille.fi itse myönnä lainaa, eikä näin ollen voi vaikuttaa hyväksyttyihin tai hylättyihin lainapäätöksiin.

Ota yhteys siihen pankkiin tai rahoitusyhtiöön, josta laina on otettu.

Lainasopimuksella on 14 päivän peruutusoikeus sopimushetkestä lukien. Lainasopimus voidaan irtisanoa, kun se on kokonaisuudessaan maksettu.

Vertailusta löydät suurin osa markkinoiden pankeista ja rahoituslaitoksista. Tällä tavalla voimme parhaiten auttaa sinua löytämään edullisimman tuotteen ja säästämään rahaa.
Asiakaspalvelumme toimii sähköisesti. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@lainakaikille.fi

Lainakaikille.fi ("me") ei ole lainanantaja tai pankki emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Lainakaikille.fi on ilmainen vertailualusta, jonka avulla voit valita eri lainavaihtoehtojen välillä.

Sähköposti: info@lainakaikille.fi

Maksimi todellinen vuosikorko (APR): 38%. Laina-aika: 62 päivää - 20 vuotta. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisinmaksettava summa 2295 € ja todellinen vuosikorko 29.6%.