Miten päästä eroon veloista? 2020-09-10

On harvoja asioita, jotka ovat stressaavampia kuin velka ja sen takaisin maksaminen. Oletko epävarma, mikä on paras tapa päästä velasta eroon? Et ole yksin! Onneksi asiantuntijat ovat keksineet pari käytännöllistä vinkkiä velkojen lyhentämisen helpottamiseksi.

On hetkiä jolloin lainan ottaminen on välttämätöntä. Voit olla ostamassa asuntoa, autoa tai tekemässä muuta isoa hankintaa. Jos sinulla ei ole rahaa tehdä näitä isoja hankintoja kertamaksulla, lainan ottaminen on usein järkevä päätös. Joskus monet ottavat lainaa, vaikka heillä ei ole varaa maksaa sitä takaisin. Tämä voi johtaa ongelmiin, mutta on tärkeää olla panikoimatta tilanteesta. Voit aina löytää ratkaisun, jolla pääset eroon veloistasi. Tässä muutama käytännöllinen vinkki miten voit päästä eroon veloistasi. 

Tee itsellesi ostoslista aina ennen kuin menet ruokakauppaan. Kun tiedät tarkalleen mitä tarvitset ja mitä aiot ostaa, pysyt helpommin budjetissa. Yritä ostaa kerralla isompia määriä, jotta pääset halvemmalla: osta isompia eriä esimerkiksi perheesi tai ystäviesi kanssa niin säästätte kaikki rahaa.

Paras tapa päästä eroon lainasta on ylimääräisen osa-aikaisen työn hankkiminen. Ylimääräinen raha on hyvä tapa maksaa laskusi. Toinen loistava tapa hankkia ylimääräistä rahaa on myydä turhia tavaroitasi eteenpäin. Perinteisen kirpputorin tai sosiaalisen median kautta on helppo myydä tavaroita ja ansaita muutama ylimääräinen seteli.

Arkisto